AcasăSPORTCristina Neagu, mesaj dupa vestile primite de la medici: De ce ma...

Cristina Neagu, mesaj dupa vestile primite de la medici: De ce ma temeam, nu am scapat!

Din pacate pentru jucatoarea emblema a nationalei Romaniei, entuziasmul si zambetul afisat inaintea meciului cu Ungaria au lasat loc suferintei si ingrijorarii.

Dupa cum era de asteptat, postarea Cristinei a fost urmata de foarte multe noi mesaje cu urari de sanatate, incurajari si alte ganduri frumoase.

Transportata la spital, dupa ce a suferit o accidentare la genunchi, catre finalul infruntarii de miercuri seara, Cristina Neagu a primit un diagnostic dur din partea specialistilor – ruptura de ligament, verdict care o impiedica sa mai joace la Europenele din Franta si, foarte posibil sa o tina departe de teren mai multe saptamani.

Reactionand la valul de mesaje de imbarbatare primite dupa accidentare, Cristina a ales sa transmita un mesaj celor care s-au gandit la ea. „Dragilor, va multumesc pentru mesaje si sustinere. Din pacate, vestile nu sunt deloc bune. De ce ma temeam, nu am scapat: ruptura de ligament incrucisat anterior. Ma incearca multe ganduri si sentimente, dar tot ce pot sa fac e sa merg inainte. Raman alaturi de fete pana la final si visul meu continua prin ele!”, marturiseste Neagu, via Facebook.

Colegelor sale din selectionata tricolora le revine, astfel, misiunea deloc usoara de a se remonta inaintea semifinalei de vineri, contra Rusiei, si, de ce nu, sansa sa obtina o victorie fantastica pentru Romania si pentru Cristina Neagu – sportiva care le va sustine din tribunele salii ce gazduieste meciul din cadrul Europenelor din Franta.

sursa foto: facebook.com/cristinaneaguofficial

author avatar
Cristina Stefan
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger