AcasăSPORTCristina Neagu a tras de fiare: 750 de ore pentru revenirea pe...

Cristina Neagu a tras de fiare: 750 de ore pentru revenirea pe teren

Neagu vrea sa arate ca poate sa joace la acelasi nivel

Cea mai buna handbalista a anului 2010 incearca sa revina la forma la care se afla inaintea accidentarii la umarul drept. Cristina Neagu munceste din greu la sala de forta.

Neagu vrea sa arate ca poate sa joace la acelasi nivel

Jucatoarea Oltchimului a evoluat, din nou, sambata seara, impotriva nemtoaicelor Buxtehuder SV, partida pe care campioana Romaniei a rezolvat-o fara emotii, victorie la Hamburg cu 34-15. Cristina Neagu a suferit din greu la fiecare minge primita, grimasele de durere dupa fiecare aruncare fiind evidente.

Interul valcencelor a marcat doua goluri, dar tehnicianul danez Jakob Vestergaard a observat ca este ceva in neregula si a tinut-o pe teren mai putin ca la meciul cu Hypo Viena. Pentru a reveni in forma, dupa ce a fost operata la umarul drept, Cristina a fost nevoita sa petreaca, in fiecare zi din ultimul an, nu mai putin de doua ore la sala de forta. Ea trebuie sa intareasca muschiul de langa zona vatamata, iar acesta este remediul recomandat de medici. Cristina Neagu spera sa-si faca incalzirea cu meciurile din Liga Campionilor. In alta ordine de idei, sambata, la Hamburg,  Katarina Bulatovic a fost, din nou, cea mai buna jucatoare a Oltchimului, sarboaica inscriind sapte goluri. Intr-un alt duel din grupele Champions League, Universitatea „Jolidon” Cluj a pierdut, 25-30, meciul de pe teren propriu cu Gyor, o confruntare dominata de unguroaice de la un capat la celalalt. Dupa doua etape, Oltchim este lider autoritar in Grupa A, in timp ce Universitatea este codasa clasamentului in Grupa B.

author avatar
Sebastian Stan
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger