AcasăSPORTCristina Neagu, a doua handbalista a lumii

Cristina Neagu, a doua handbalista a lumii

Apreciata nu doar de romani, Cristina Neagu a fost considerata de specialistii francezi drept a doua cea mai valoroasa handbalista a lumii in anul 2014.

Cristina Neagu poate evolua din nou in Romania, la CSM Bucuresti

Intr-o ancheta realizata de Handball-Planet, Interul stanga Cristina Neagu a ocupat locul al doilea, dupa norvegianca Heidi Loke. Romanca a impresionat la recent incheiatul Campionat European din Ungaria si Croatia (a fost a doua marcatoare a competitiei), iar asta a cantarit in alegerea celor de la Handball-Planet, care i-au acordat 62 de puncte, cu trei mai putine decat pivotul scandinav Heidi Loke (32 de ani). Totusi, ar fi fost greu ca cineva sa o depaseasca pe Loke, in conditiile in care ea a cucerit atat Liga Campionilor, cu Gyor, in vara, cat si titlul continental. Podiumul a fost completat de brazilianca Eduarda Amorim, iar pe locul 4 s-a clasat Katarina Bulatovic, din Muntenegru.
In prezent la Buducnost Podgorica, Cristina Neagu poarta in prezent negocieri cu sefii CSM Bucuresti, care sunt dispusi sa-i asigure un contract pe masura valorii.

author avatar
National
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger