AcasăSPORTCristina Neagu: „Calificarea la J.O. ni se datoreaza doar noua!”

Cristina Neagu: „Calificarea la J.O. ni se datoreaza doar noua!”

Neagu a fost decisiva pentru Romania si in turneul preolimpic

Calificate la Jocurile Olimpice de la Rio, handbalistele din echipa nationala afirma ca aceasta performanta li se datoreaza in exclusivitate.

Neagu a fost decisiva pentru Romania si in turneul preolimpic

Considerata cea mai buna jucatoare a lumii, Cristina Neagu a vorbit pe „Otopeni” despre performanta realizata in Danemarca: „Cred ca este un moment mare pentru handbalul romanesc, ne-am calificat la Olimpiada dupa opt ani. Lucrul asta ni se datoreaza doar noua, pentru ca, incepand cu C.M. si terminand cu aceste calificari, am jucat un handbal foarte frumos, un handbal care azi arata altfel la echipa nationala. Selectionerul Tomas Ryde ne-a spus ca este bucuros sa faca parte din acest grup care emana atata siguranta. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi in vara cand mergem la Rio!”.
In absenta selectionerului Ryde, care a plecat direct in Suedia la finalul turneului preolimpic de la Aarhus, antrenorul secund Costica Buceschi a vorbit despre planurile pentru Rio: „Speram sa fim toti sanatosi si sa ne punem pe munca pentru ca ne dorim sa obtinem un rezultat cat mai bun la Olimpiada. De ce nu, poate un loc mai sus decat am obtinut la C.M. (romancele au obtinut medaliile de bronz). Dar, pana atunci, mai este mult de munca”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger