AcasăSPORTCristina "Messi" Neagu se intoarce la nationala

Cristina „Messi” Neagu se intoarce la nationala

Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a lumii in 2010

Revenita pe teren la echipa de club, cu ocazia meciului de saptamana trecuta impotriva Coronei Brasov, Cristina Neagu se pregateste sa-si faca reaparitia si in randul „tricolorelor”.

Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a lumii in 2010

Tehnicianul Gheorghe Tadici a anuntat lotul largit pentru Campionatul European din Serbia, turneu care va avea loc in perioada 4-16 decembrie. Din echipa noastra nu lipseste Cristina Neagu (24 de ani), acesta fiind nevoita sa astepte doi ani de acest lucru, dupa accidentarea suferita la umar.

Alaturi de cea supranumita „Messi al handbalului”, in lotul largit al Romaniei revin si Stanca (a nascut de curand) si Vizitiu (s-a luptat cu mai multe accidentari). Lotul largit pentru Euro 2012 le cuprinde pe Tolnai, Ungureanu, Smedescu, Nichita, Muresan – Curea, Hotea, Dinca, Nechita, Paraschiv, Parvut, Burghel, Manea, Stanca, Pintea, Apetrei, Neagu, Meirosu, Bradeanu, Geiger, Buceschi, Drutu, Tacalie, Vadineanu, Cartas, Babeanu, Marin, Varga, Vizitiu si Perianu. 16 dintre aceste handbaliste vor merge la turneul final la care echipa noastra va debuta pe 4 decembrie, impotriva Rusiei.

author avatar
Cristi Ionita
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger