AcasăSPORTCristiano Ronaldo pleaca de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo pleaca de la Real Madrid

Cu destinatia Manchester United

Ronaldo va parasi in vara gruparea de pe  Santiago Bernabeu, spre destinatia Manchester United, acolo unde a evoluat intre anii 2003 si 2009.

Cu destinatia Manchester United

Informatia a fost preluata de AS, cotidianul madrilenilor, dupa ce portughezul le-a dezvaluit intentiile sale mai multor prieteni. Nemultumirea lui Ronaldo se datoreaza faptului ca presedintele Florentino Perez nu i-a mai trimis nicio o oferta de prelugire a contractului sau, asa cum a promis dupa ultima finala de Liga Campionilor, la Cardiff. „Vreau sa continui la Real Madrid daca este posibil. Daca este posibil mi-ar placea sa ma retrag din cariera la Real Madrid. Dar nu depinde de mine, nu eu sunt presedintele clubului”, a spus Ronaldo acum citeva luni. Un alt motiv ar fi intentia lui Perez de a-l trimite la PSG, intr-un schimb cu vedeta Neymar.  ”Decizia sa de-a pleca este atat de clara incat a comunicat-o mai multor amici si colegi de la Real Madrid. El crede cu desavarsire ca a fost pacalit de Perez”, au scris jurnalistii de la As. Real Madrid este la 19 puncte in spatele rivalei Barcelona, iar plecarea lui Ronaldo ar insemna despartirea de golgheterul all-time al echipei, dar si de un omul care a castigat 4 “Baloane de Aur”.

author avatar
Bogdan Borcea
230 afisari

1 COMENTARIU

  1. Duca-se pe pustii aceasta lichea a fotbalului European. Un cersetor de lovituri de „11 m” si de alte lovituri, un arrogant, un plin de el cum nu s-a mai vazut si unul care joaca pentru el insusi si nu pentru echipa. Echipa chipurile trebuie sa joace pentru el, toti trebuie sa-l serveasca pe el cu mingii ca el doar sa marce golul. Hai sictir bai Ronaldo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger