AcasăSPORTCristiano Ronaldo face Revelionul impreuna cu Badr Hari

Cristiano Ronaldo face Revelionul impreuna cu Badr Hari

C.Ronaldo si Badr Hari sunt nedespartiti de cateva luni

Aproape ca nu se mai ascund, scriu ziarele din Occident, dupa ce s-a aflat ca superstarul portughez Cristiano Ronaldo va fi impreuna cu Badr Hari si in noaptea de Revelion.

C.Ronaldo si Badr Hari sunt nedespartiti de cateva luni

In ultima vreme au aparut tot mai multe zvonuri cu privire la orientarea sexuala a atacantului de la Real Madrid, mai ales dupa ce Ronaldo a fost parasit, fara nicio explicatie oficiala, de superba rusoaica Irina Shayk. Aparitia unor poze in care luptatorul Badr Hari il tine in brate pe lusitan n-a facut decat sa agite si mai mult apele, nu putine fiind vocile care afirma ca Ronaldo ar fi, de fapt, homosexual.
Ultima informatie, aruncata pe piata de ziarul „Ajbar al Yaum”, da ca sigura prezenta lui Cristiano la Marrakech, in Maroca, acolo unde se va caza, joi, intr-un apartament din luxosul hotel „The Pearl”, in care o camera costa 3.200 de euro! Conform publicatiei citate, atacantul de 100 de milioane de euro al Realului este un client fidel al stabilimentului de cinci stele; aici a poposit de fiecare data cand a venit in Marrakech, orasul prietenului Badr Hari. Impreuna cu Ronaldo, la petrecerea de Revelion va veni si francezul de origine araba Karim Benzema, colegul sau de la Real Madrid.
Coincidenta (sau nu?), statiunea Marrakech a fost aleasa si de alte doua vedete din fotbal. Este vorba despre antrenorul Pep Guardiola si Neymar (FC Barcelona), brazilianul despre care se spune ca va fi cel mai mare jucator din lume dupa retragerea din Leo Messi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger