AcasăSPORTCristiano Ronaldo e Mister Facebook: 50 de milioane de fani

Cristiano Ronaldo e Mister Facebook: 50 de milioane de fani

Cristiano Ronaldo e cel mai iubit sportiv de pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, super-starul lui Real Madrid, este sportivul cu cei mai multi fani pe Facebook, atacantul depasind de curand bariera celor 50 de milioane de sustinatori inregistrati pe celebrul site de socializare.

Cristiano Ronaldo e cel mai iubit sportiv de pe Facebook

Jucatorul lui Real Madrid este lider autoritar la acest capitol, el avand cu circa 10 milioane de fani in plus fata de ocupantul locului al doilea, argentinianul Lionel Messi, fotbalistul gruparii catalane FC Barcelona. De altfel, conform unui studiu realizat de The Independent, aproximativ 5% dintre utilizatorii Facebook sunt fani ai lui Cristiano Ronaldo.

Podiumul este completat de englezul David Beckham, vedeta lui Los Angeles Galaxy, care are in jur de 21 de milioane de sustinatori. Baschetbalistul LeBron James, de la Miami Heat, este primul nonfotbalist care apare in aceasta ierarhie, insa el ocupa abia locul al cincilea, dupa brazilianul Ricardo Kaka. TOP 10 fani pe Facebook este dominat de fotbalisti (Andres Iniesta este pe 7) si de baschetbalisti (Michael Jordan este pe 6, iar Dwyane Wade este pe 8), doar locurile 9 si 10 fiind ocupate de altfel de sportivi: indianul Sachin Tendulkar (jucator de cricket) si, respectiv, John Cena, celebrul practicant de wrestling.

author avatar
Cristi Ionita
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger