AcasăSPORTCristi Chivu a inceput negocierile cu Inter

Cristi Chivu a inceput negocierile cu Inter

Aflat in ultimele luni de contract cu Internazionale Milano, fundasul roman Cristian Chivu a fost chemat la negocieri de conducerea clubului italian.

Chivu a jucat in peste 100 de meciuri pentru Inter

Chivu (31 de ani) este dorit cu insistenta de mai multe cluburi, in frunte cu Napoli, dar fundasul roman si-a manifestat in mai multe randuri dorinta de a ramane la Milano. “Interistii” ar fi de acord sa prelungeasca intelegerea avuta cu Chivu, insa numai daca acesta accepta o reducere a salariului, fundasul castigand in prezent 5 milioane de euro pe sezon.

Aflat de cinci ani la Inter, perioada in care a castigat inclusiv UEFA Champions League, Chivu ar putea avea din sezonul viitor, daca ramane pe “Giuseppe Meazza”, un nou antrenor. Cesare Prandelli, actualul selectioner al Italiei, este in pole-position sa preia pe Inter, dupa Euro 2012, desi mai are contract pana in 2014 cu Federatia Italiana. Massimo Moratti, presedintele lui Inter, este extrem de nemultumit de modul in care echipa s-a prezentat in actualul sezon. “Nerazzurri” ocupa locul al saptelea in Serie A, la sase puncte de podium si calificarea in UEFA Champions League, cu numai cinci etape inainte de final. Iar Inter are astazi un meci extrem de dificil cu Udinese (locul 4), in deplasare.

author avatar
Cristi Ionita
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger