AcasăSPORTCristi Borcea: ”Nu revin la Dinamo!”

Cristi Borcea: ”Nu revin la Dinamo!”

Fostul presedinte executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, exclude varianta revenirii sale in actionariatul clubului din Stefan cel Mare.
Intors in tara pentru a rezolva cateva dintre problemele din afaceri, Cristi Borcea a tinut sa lamureasca zvonurile legate de o revenire a sa in conducerea FC Dinamo. ”Nu ma intorc la Dinamo, sa fie clar! Am si eu problemele mele, afacerile mele. La Dinamo, lumea trebuie sa stranga randurile mai mult, sa lase certurile, iar suporterii sa nu-i mai injure atat pe Negoita si pe Badea. Echipa are un antrenor foarte bun, in care eu am mare incredere. Chiar sunt multumit de cum arata staff-ul tehnic al echipei”, a declarat Cristi Borcea.
In ceea ce o priveste pe rivala Steaua, omul de afaceri stabilit la Miami este de parere ca trupa nasului Gigi Becali porneste cu sansa a doua in ”dubla” cu Ajax Amsterdam, din ”16-imile” Europa League: Cei de la Steaua spun ca se vor califica, dar vom vedea. Ajax este echipa mai buna, are prima sansa si eu cred ca olandezii vor juca cu Chelsea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger