AcasăSPORTCraiova, alungata si din Liga a 2-a!

Craiova, alungata si din Liga a 2-a!

Craiova, alungata si din Liga a 2-a!
Universitatea nu indeplineste conditiile pentru a fi inscrisa in esalonul secund. Autoritatile
locale i-au luat stadionul si baza de cantonament din Lunca Jiului datornicului
Adrian Mititelu.

Problemele nu se mai termina pentru Adrian Mititelu. In timp ce prietenul Gigi Becali ii cere sa ”spulbere” Gaz Metan in ultima etapa, patronul Universitatii are pe cap chestiuni esentiale legate de viitorul
”Stiintei”: comisia de licentiere a FRF l-a anuntat pe ”magnatul” oltean ca
gruparea din Craiova nu indeplineste conditiile necesare inscrierii in Liga 2. Concret, clubul nu poate face dovada unui contract de inchiriere pentru arena pe care vrea sa dispute meciurile la matineu din sezonul viitor.

Dat afara de Primarie


Dupa ce a lansat tot felul de acuzatii neprobate asupra autoritatilor locale, Adrian Mititelu
se vede pus acum in situatia de a-si cauta alte gazde: Primaria si Directia Judeteana de Sport Dolj nu mai doresc sa-i inchirieze stadionul ”Ion Oblemenco”, respectiv baza de cantonament din Lunca Jiului. Pozitia oficiala a Primariei Craiova este urmatoarea: ”Clubul patronat de Adrian Mititelu ocupa abuziv arena, astfel ca i s-a intentat un proces de evacuare!”.
Lucrurile par clare si din punctul de vedere al DJSD: ”Din 2006 nu mai exista un contract de inchiriere intre noi si societatea lui Adrian Mititelu. Acum, suntem in plin proces de evacuare din baza de la Lunca Jiului, decie clar ca nu luam in calcul semnarea unui nou contract”.

Ce spune regulamentul

Datoriile la bugetul statului nu vor fi luate in calcul in analiza dosarului de licentiere pentru esalonul secund. In schimb, un club este obligat sa faca dovada arenei pe care vrea sa dispute partidele considerate pe teren propriu, afirma Viorel Duru, presedintele Comisiei de Licentiere din cadrul FRF.

Porti inchise in Craiova

In Banie exista trei baze sportive care pot fi inchiriate pentru meciurile din Liga 2: stadionul ”Depou” (apartine clubului Gaz Metan CFR Craiova), stadionul ”Extensiv” si stadionul ”Electroputere”. Din varii motive, niciuna dintre cele trei locatii nu poate fi inchiriata de Mititelu: cei de la Gaz Metan CFR refuza din start orice negociere, fratii Mihailescu solicita multi
bani, iar arabii care controleaza ”Electroputere” nu vor sa faca afaceri cu patronul Universitatii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger