Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Recomandari » Cotnari vrea sa cumpere marca „Steaua”!

Cotnari vrea sa cumpere marca „Steaua”!

Autor:

„Nimeni nu va da nici macar 5.000 de euro pe sigla asta, o sa vedeti!”. Declaratia lui Gigi Becali de la finalul partidei cu ASA Tg.Mures n-a rezistat nici macar o saptamana incheiata.

 

553e64a495f9cfcb2e000001 Cotnari vrea sa cumpere marca „Steaua”!

Marca „Steaua” ar putea ajunge in proprietatea unei companii viticole

A aparut prima companie importanta din Romania interesata de marca „Steaua”: producatorul de vinuri Cotnari si-a anuntat intentia de a se inscrie la licitatia pentru achizitionarea marcii „Steaua”!
Intr-un comunicat de presa, Cotnari isi motiveaza demersul prin faptul ca nu doreste ca marca „Steaua” sa-si piarda din valoare ca urmare a disputei dintre Clubului Sportiv al Armatei si gruparea detinuta de Gigi Becali: „Luand la cunostinta din presa despre vanzarea marcii «Steaua» si fiind interesata de cele mai importante simboluri cu valoare nationala, compania Cotnari isi manifesta interesul de a achizitiona aceasta marca. Compania Cotnari nu doreste ca acest simbol national sa-si piarda din valoare in urma acestei dispute, de aceea a decis preluarea marcii”. Producatorul de vinuri sustine ca sigla va fi amplasata in sala Stefan cel Mare de la sediul companiei Cotnari, alaturi de alte simboluri nationale, „fiind destinata sa perpetueze amintirea singurei echipe din Romania care a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal”.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!