AcasăSPORTCornel Rapa a semnat cu Steaua

Cornel Rapa a semnat cu Steaua

Steaua Bucuresti si-a rezolvat problema postului de fundas dreapta in echipa: galateanul Cornel Rapa a semnat cu formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf!
Ultima achizitie a intrat in ultimele sase luni de contract cu Otelul Galati. Din aceasta postura, Cornel Rapa a avut liber sa semneze cu orice club, oferta Stelei fiind suficient de buna pentru a-l convinge pe internationalul de la malul Dunarii. Patronul Gigi Becali vrea, insa, ca Rapa sa devina jucatorul Stelei chiar din aceasta iarna, in acest sens urmand a-l contacta pe conducatorul galatenilor, Narcis Raducan, fostul sau angajat din Ghencea. Din cate se pare, Steaua pune la bataie 50.000 de euro pentru un transfer imediat al jucatorului, in timp ce Raducan solicita 200.000 de euro. In cazul in care cele doua parti vor ajunge la o intelegere, este de asteptat ca Rapa sa plece imediat spre Marbella, acolo unde „ros-albastrii” efectueaza primul cantonament al iernii.
Antrenorul Laurentiu Reghecampf spera sa-l foloseasca pe Cornel Rapa in cateva meciuri amicale pentru a-l putea obisnui cu echipa, cu ideile sale. Este de asteptat ca Rapa sa acopere flancul drept al Stelei in „dubla” cu Ajax Amsterdam, din „16-imile” Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
826 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger