AcasăSPORTCopos ramane cu 4 ani

Copos ramane cu 4 ani

George Copos poate iesi din inchisoare cu sase luni mai devreme

George Copos ramane cu pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a admis, joi, contestatia si a dispus sa nu fie aplicat un spor de pedeapsa de sase luni, in urma contopirii condamnarilor primite in dosarele „Loteria 1” si „Transferurile de jucatori”.

George Copos poate iesi din inchisoare cu sase luni mai devreme

Tribunalul Bucuresti a admis contestatia lui Copos in cazul deciziei din luna decembrie a Judecatoriei Sectorului 5, prin care s-a dispus aplicarea unui spor de pedeapsa de sase luni, in urma contopirii condamnarilor primite de acesta in cele doua dosare – patru ani si, respectiv, trei ani si opt luni de inchisoare. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva, astfel ca fostul finantator al Rapidului va executa doar patru ani de inchisoare.
Pe 5 decembrie, Judecatoria Sectorului 5 dispusese contopirea pedeapsei de patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care Copos a fost gasit vinovat ca a facut evaziune fiscala de peste un milion de euro, cu ocazia vanzarii unor spatii ale firmei Ana Electronic catre Loteria Romana, cu cea de trei ani si opt luni primita in dosarul transferurilor de jucatori. Instanta a decis ca omul de afaceri sa execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani, la care a adaugat un spor de pedeapsa de inca sase luni, avand in vedere ca cele doua infractiuni sunt concurente.

author avatar
National
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger