AcasăSPORTCopos cheama SMURD-ul

Copos cheama SMURD-ul

 

Nemultumit de evolutia echipei din ultimele meciuri, finantatorul giulestenilor se gandeste sa puna capat interimatului lui Marian Rada. Alesul sau este fostul tehnician al Astrei Ploiesti.

Multescu poate debuta chiar impotriva Astrei, fosta sa echipa

Desi galeria face lobby pentru Marius Sumudica (somer de o luna), patronul Rapidului nici nu vrea sa auda si continua sa ramana de neclintit in hotararea luata: „Sumi-gol” are usa inchisa la club, cel putin la momentul actual. Cum nici Ioan Andone nu se grabeste sa accepte oferta care i-a fost facuta, George Copos il are in vizor, acum, pe Gheorghe Multescu, fostul antrenor al Astrei, dat afara de miliardarul Ioan Niculae dupa ultima etapa de campionat. Cel care singur si-a spus „SMURD-ul echipelor cu probleme” poate debuta pe banca „alb-visiniilor” chiar impotriva fostei sale formatii, luni, 5 noiembrie, in runda a 14-a a Ligii 1.

Dupa 13 partide, Rapidul ocupa locul 9 in clasament, cu 19 puncte. Giulestenii sunt in pericol sa rateze calificarea in cupele europene pentru a doua oara in ultimii trei ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger