AcasăSPORTContractul de 12 milioane de euro cu Digi Sport, in pericol

Contractul de 12 milioane de euro cu Digi Sport, in pericol

Steaua – Dinamo, un derby care se va juca de patru ori in sezonul viitor

Adunarea Generala a LPF a votat, ieri, pastrarea sistemului competitional cu 14 echipe in Liga 1, la finalul acestei editii urmand sa retrogradeze sase echipe si sa promoveze doua din liga secunda.

Steaua – Dinamo, un derby care se va juca de patru ori in sezonul viitor

In cazul in care la finalul sezonului exista echipe care au acumulat un numar de puncte impar, rotunjirea se va face in plus pentru toate formatiile atunci cand se va injumatati numarul acestora. „A ramas sistemul cu 14 echipe, cu play-off si play-out. Se vor injumatati punctele si se pleaca cu golaveraj zero din retur. Primele opt intra in play-off si restul se vor lupta pentru retrogradare. Acum vor retrograda sase echipe si vor promova doua. Au fost unii care voiau pastrarea sistemului cu 18 echipe, dar nu au zis nimic cand s-a votat”, a declarat sub protectia anonimatului unul dintre dintre membrii Adunarii Generale a LPF.
In octombrie, presedintii mai multor cluburi din Liga 1 au sustinut ca doresc pastrarea sistemului cu 18 echipe, insa LPF s-a opus, invocand si o clauza din contractul de vanzare a drepturilor tv, prin care cumparatorul, Intel Sky Broadcast, solicita reducerea numarului de formatii la 14. Totusi, dupa ce Digi Sport a cumparat de la ISB meciurile din returul actualei editii, au aparut informatii ca postul lui Zoltan Teszari doreste ca Liga 1 sa aiba si din toamna tot 18 formatii. In caz contrar, s-a speculat ca ar fi in pericol inclusiv contractul de 12 milioane de euro pe sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger