AcasăSPORTContra si Galca ameninta suprematia Barcelonei in Primera Division

Contra si Galca ameninta suprematia Barcelonei in Primera Division

Contra si Galca pot fi rivali in Primera Division

Liber de contract dupa despartirea de Guangzhou R&F, Cosmin Contra poate iesi din concediu mai repede decat se astepta.

Contra si Galca pot fi rivali in Primera Division

Fostul antrenor al Timisoarei si Petrolului este mai lista mai multor cluburi din Spania, insa cel mai mult se vorbeste chiar despre Getafe, echipa pe care a pregatit-o inainte sa inceapa aventura din China.
„Este adevarat ca am negociat si cu Levante si Real Sociedad”, recunoaste „Gurita”, insa discutiile cu cele doua grupari n-au avansat, dar nici nu s-au incheiat definitiv. Despre Getafe, „nu pot spune nimic fiindca echipa are antrenor. Mai sunt discutii si vom vedea in zilele urmatoare ce se va intampla”. Totusi, soarta lui Fran Escriba pare pecetluita, intrucat madrilenii inregistreaza rezultate slabe, iar pericolul retrogradarii creste de la o etapa la alta. Cu trei infrangeri in ultimele cinci meciuri si un joc deloc convingator, Getafe are nevoie de un soc, iar readucerea lui Cosmin Contra poate fi exact ce ii trebuie formatiei, scrie presa spaniola.
Un alt roman cautat de cluburile din Primera Division este Costel Galca. Desi a plecat de la Steaua in vara, tripla realizata sezonul trecut in Liga 1 i-a ridicat cota fostului mijlocas, al carui nume inca n-a fost uitat de spanioli, dupa anii petrecuti la Espanyol, Mallorca, Villarreal ori Zaragoza. Cotidianul „AS” noteaza ca Galca apare pe lista conducatorilor de la Malaga si Las Palmas, cluburi aflate pe locurile 18, respectiv 19 in Spania.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger