AcasăSPORTContra, prezentat oficial la Dinamo. Ce a constatat noul antrenor la unii...

Contra, prezentat oficial la Dinamo. Ce a constatat noul antrenor la unii jucatori

Chiar daca i-a vazut deja pe jucatorii alb-rosii pregatindu-se, pentru ca, de la parafarea intelegerii cu mai-marii din Stefan cel Mare a condus deja sedinte tehnice a echipei, Cosmin Contra a fost prezentat oficial ca noul antrenor al echipei Dinamo abia in aceasta duminica.

Cum se intampla de obicei, la momentul schimbarilor la nivel de tehnicieni, a fost organizata o conferinta de presa, in cadrul careia succesorul lui Ioan Andone pe banca lui Dinamo si-a prezentat obiectivele pentru perioada in care se va afla la carma echipei.

Contra a confirmat faptul ca a semnat un contract pana la finele actualului sezon, cu posibilitatea de prelungire pana in vara anului viitor, in cazul in care obiectivele propuse se vor si transforma in realitate. Totodata, fostul jucator din Stefan cel Mare a anuntat ca printre obiectivele sale se numara castigarea celor doua Cupe – a Ligii si a Romaniei, dar si intrarea in play-off.

“Am gasit jucatori abatuti”

Apoi a explicat si de ce anume a acceptat sa vina sa antreneze echipa din Stefan cel Mare, luand totul ca pe o provocare, avand in vedere ca “in momentul de fata, Dinamo trece printr-un moment greu”. “Am venit sa muncesc (…). Am acceptat aceasta provocare (…) pentru ca ma cunosc ca persoana si imi plac provocarile, (…) aceasta este una destul de dificila, am incredere in mine si staff-ul meu (…). Am incredere in jucatori, de-aia am si venit, cred ca Dinamo are echipa buna”, a mentionat Contra, care a adaugat ca spera ca jucatorii sa capete mai multa incredere si treaca peste recentele esecuri: “Fiind la Dinamo nu este usor sa pierzi doua meciuri consecutive, am gasit niste jucatori abatuti, mai ales si datorita faptului ca a plecat un antrenor care a stat cu ei aproape un an de zile. (…) Ei sunt constienti ca, mare parte din vina este a lor”.

Primul meci al lui Dinamo cu Contra pe banca este cel cu FC Botosani, de luni seara.

foto: Facebook/FC Dinamo

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger