AcasăSPORTConstantin si Luz, suspectati ca au trantit meciul cu CFR!

Constantin si Luz, suspectati ca au trantit meciul cu CFR!

La meciul de luni, fanii vasluieni au afisat un banner "aroganta" la adresa celor de la CFR Cluj. In medalion, jucatorii suspectati de conducerea moldovenilor, Hugo Luz si Marius Constantin

Stoperul roman si fundasul de banda portughez sunt banuiti ca nu si-ar fi aparat corect sansele in derby-ul cu CFR Cluj. Primului i se reproseaza lejeritatea cu care a tratat faza golului marcat de ardeleni, iar lui Hugo Luz faptul ca l-a lovit intentionat pe Sogou, determinand astfel eliminarea sa.

La meciul de luni, fanii vasluieni au afisat un banner "aroganta" la adresa celor de la CFR Cluj

Daca reprosurile care i se aduc lui Marius Constantin pot fi atacate – fotbalistul roman poate invoca faptul ca antrenorul Augusto Inacio a fost nevoit sa improvizeze in defensiva, punandu-l pe „stoper” sa faca o echipa inedita cu „inchizatorul” Anderson – situatia lui Hugo Luz este mai complicata. Portughezul in varsta de 30 de ani nu avea niciun motiv sa-l loveasca pe Sougou, la faza din minutul 15, decat daca la mijloc ar fi existat ceva necurat.

Marius Constantin

Toata lumea a fost de acord ca gestul fundasului de banda al Vasluiului a fost unul inexplicabil, el lovindu-l cu piciorul in burta pe senegalezul CFR-ului chiar in fata arbitrului-asistent, acesta din urma semnalizand prompt infractiunea centralului Alexandru Tudor.

Hugo Luz

Povestea „rosului” din minutul 15 al meciului de luni seara seamana izbitor de bine cu cea a sarbului Milos Pavlovic, fotbalist eliminat in confruntarea FC Vaslui – Rapid, din decembrie 2011, un jucator care, peste nici macar o luna, avea sa semneze … cu gruparea giulesteana. In confruntarea de atunci, Pavlovic savarsise un fault inutil in fata arbitrului, lasandu-si echipa in inferioritate numerica pret de 53 de minute. Si totusi, la finalul partidei de luni, finantatorul FC Vaslui a acuzat voalat de blat un singur jucator al echipei sale. „Echipa mea a jucat fotbal, mai putin cineva care a fost un bun pasator pentru CFR. Lui Constantin nu ii sta deloc gandul la fotbal, asa ca sa plece de aici daca nu-i mai place sa dea cu piciorul in minge!”. Altfel, bucuresteanul Alexandru Tudor putea pune capat luptei pentru titlu in minutul 82, daca indica punctul cu var la faultul comis de Marius Constantin asupra lui Rafael Bastos. In urma remizei de la Vaslui (scor 1-1), CFR isi pastreaza avansul de cinci puncte in fruntea clasamentului. Etapa urmatoare, la Cluj se deplaseaza Rapidul, partida care va constitui ultima sansa la campionat pentru giulesteni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
840 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger