AcasăSPORTConsecventi ai nostri: ultimii pe linie!

Consecventi ai nostri: ultimii pe linie!

Maria Marinela Mazilu, probabil cea mai frumoasa prezenta romaneasca la Soci

E limpede. Sportivii romani prezenti la Jocurile Olimpice de la Soci si-au insusit cel mai bine principiul lui Pierre de Coubertin, “important e sa participi”.  Mai da-le incolo de performante!

Maria Marinela Mazilu, probabil cea mai frumoasa prezenta romaneasca la Soci

In proba de schi fond 10 kilometri clasic, Timea Sara s-a clasat, joi, pe locul 62 (din 75). Romanca a incheiat cursa in 34 de minute, 48 de secunde si doua zecimi, aurul olimpic revenindu-i polonezei Justyna Kowalczyk (cu timpul 28:17.8). Pe locul doi s-a clasat suedeza Charlotte Kalla (28:36.2), iar pozitia a treia a fost ocupata de norvegianca Therese Johaug (28:46.1). Ulterior, in concurs a intrat Maria Marinela Mazilu, a carei consecventa i-a socat pana si pe oficialii Federatiei Internationale de Skeleton.

Dupa prima mansa a zilei, Mazilu a scos al 19-lea timp (din 20 de sportive!), rezultat „imbunatatit” in mansa a doua: locul 20, ultimul! Concurente din Noua Zeelanda (Katharine Eustace) si Australia (Michelle Steele) i-au luat fata, dar asta nu mai e o noutate pentru nimeni! Ultimele manse la skeleton sunt programate vineri, prilej de a mai bifa inca o prezenta rusinoasa la Soci.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger