AcasăSPORTConform ultimei decizii judecatoresti, Becali are liber la munca, nu si la...

Conform ultimei decizii judecatoresti, Becali are liber la munca, nu si la vizite acasa

Gigi Becali nu stie ce sa priceapa din verdictul judecatorilor

Judecatoria Sectorului 4 a decis, ieri, anularea sanctiunii disciplinare primite de Gigi Becali in Penitenciarul Jilava, dar i-a respins cererea de a iesi din inchisoare in permisie de cinci zile, precum si solicitarea de efectuare a detentiei in regim deschis.

Gigi Becali nu stie ce sa priceapa din verdictul judecatorilor

Instanta a admis in parte contestatia lui Gigi Becali, desfiintand hotararea judecatorului delegat prin care i s-a interzis sa munceasca o luna, dupa ce a folosit cartela telefonica a altui detinut din penitenciar. Judecatorul a mai stabilit, prin aceeasi decizie, ca Gigi Becali sa execute in continuare pedeapsa in regim semideschis, asa cum a fost stabilita anterior, respingand astfel cererea lui de executare in regim deschis. Totodata, instanta i-a respins si cererea de a pleca in permisie pentru cinci zile. Decizia Judecatoriei Sectorului 4 este definitiva, astfel ca Becali poate sa munceaca in penitenciar si va avea un regim semideschis de executare a pedepsei.

Finantatorul Stelei a contestat la instanta decizia din luna august prin care i s-a interzis sa munceasca o luna, dupa ce a fost prins folosind cartela telefonica a unui alt detinut din Penitenciarul Jilava. Abaterea disciplinara il impiedica pe Becali sa ceara sa iasa cateva zile din inchisoare, pentru a-si vedea familia. „Am cinci luni si jumatate de puscarie. Eu vreau sa merg sa imi vad familia. Eu, daca nu aveam incidentul acesta, avand purtare buna, puteam sa iau regim deschis. O simpla decizie a dumneavoastra inseamna cinci zile de libertate. Vreau sa ma duc acasa, sa imi vad sotia si fetele. Nu mai stiu cum arata”, a cerut Gigi Becali in fata instantei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger