AcasăSPORTConditia ca Dan Petrescu sa mai ramana la Dinamo Moscova: 100 de...

Conditia ca Dan Petrescu sa mai ramana la Dinamo Moscova: 100 de milioane de euro!

Dinamo Moscova, formatia antrenata de Dan Petrescu, a ratat la mustata calificarea in Europa League, iar oficialii clubului gandesc strategia pentru viitorul sezon.

Desi are oferte mai bune macar din punct de vedere financiar, tehnicianul roman ar fi dispus sa continue proiectul inceput la Dinamo Moscova.

Totusi, Dan Petrescu a pus o conditie cruciala pentru ca acordul dintre cele doua parti sa continue. Conform ziare.com, antrenorul roman a solicitat un buget colosal de achizitii: 100 de milioane de euro.

„Vreau sa cheltuiesc 100 de milioane de euro pe transferuri in aceasta vara. Ar fi super. Chiar si 50 de milioane ar fi excelent. Eu vreau sa transfer jucatori noi care sa fie la un nivel inalt. Trebuie sa aducem jucatori noi, sa avem putere in plus si viteza” a spus Dan Petrescu.

Antrenorul lui Dinamo Moscova a precizat ca vrea doi jucatori de valoare ridicata pe fiecare post, pentru a se putea bate la titlu in Rusia. De asemenea, Dan Petrescu sustine ca asteapta o decizie a conducerii inainte de a stabili daca mai continua sau nu pe banca moscovitilor.

author avatar
Cristi Ionita
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger