AcasăSPORTCondescu vrea sa faca stadion la Tg.Jiu cu bani din transferuri

Condescu vrea sa faca stadion la Tg.Jiu cu bani din transferuri

Marin Condescu vrea sa aduca Pandurii in elita Ligii 1

Presedintele clubului FC Pandurii spune ca va ridica un stadion nou, o arena pe care echipa sa poata juca in cupele europene. Costurile vor fi acoperite din transferurile „briliantelor” lui Grigoras.

Marin Condescu vrea sa aduca Pandurii in elita Ligii 1

Petre Grigoras are misiunea sa faca din jucatorii de la Tg. Jiu produse vandabile pentru sustinerea noului proiect al „minerilor”. Marin Condescu doreste un stadion de cupe europene si vrea sa investesca 5 milioane de euro in construirea acestuia. Suma este modesta, dar ea va acoperi, paradoxal, toate cheltuielile.

Concret, arena va fi facuta pe structuri metalice, la fel cum belgienii au „upgradat” o parte a stadioanelor pentru Euro 2000 si, ulterior, austriecii, la Europeanul din 2008. Conducerea a anuntat ca a gasit si fonduri pentru sustinea proiectului, iar arena de 15.000 de locuri va fi construita din banii obtinuti din transferurile de jucatori. In vara, Vlad Chiriches va fi vandut de Steaua pe o suma considerabila, iar un 25% din suma incasata de bucuresteni le va reveni. In plus, presedintele de la Pandurii se pare ca a batut palma cu Gigi Becali pentru Alexandru Maxim, pentru care vor incasa, in iarna, suma de 800.000 de euro, plus alte 25% dintr-un eventual transfer mai departe. Restul jucatorilor sunt si ei pe taraba, iar formatia gorjeana are cateva oferte care vor fi discutate la finalul turului.

author avatar
Sebastian Stan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger