AcasăSPORTCondamnare cu suspendare pentru Sandu si Dragomir

Condamnare cu suspendare pentru Sandu si Dragomir

Fostii sefi ai Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste de Fotbal, Mircea Sandu si, respectiv, Dumitru Dragomir, au aflat, in urma cu scurt timp, ce decizie au luat in cazul lor magistratii Tribunalului Bucuresti, in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

foto: cvlpress.ro

Iar, din cate anunta televiziunile de stiri, pedepsele dispuse – in prima instanta- de catre judecatorii TB sunt de trei ani de inchisoare cu suspendare. De asemenea, magistratii au dispus ca atat cei doi, cat si FRF si LPF sunt buni de plata, in sensul in care ar avea de achitat despagubiri de un miliard de lei catre patronul clubului craiovean, afaceristul Adrian Mititelu.

Avand in vedere faptul ca nu e vorba despre hotarari definitive ale instantei, deciziile de luni pot fi contestate- atat de catre Sandu si Dragomir, cat si de catre procurorii DNA in vizorul carora au intrat acestia si care i-au acuzat de abuz in serviciu. Va amintim ca procurorii au cerut, in acest caz, pedepse de 10 ani de inchisoare pentru cei doi.  O eventuala contestatie s-ar judeca la Curtea de Apel Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger