AcasăSPORTConcursul National al canarilor de cantec Slavujar a ajuns la editia a...

Concursul National al canarilor de cantec Slavujar a ajuns la editia a VI-a

Clubul Roman de canari de cantec Slavujar a organizat sambata, 10 Octombrie, editia a VI-a a Concursului National al canarilor de cantec Slavujar.

Competitia a inclus 3 sectiuni – tineret simplu, tineret colectii si seniori -, fiecare cu cate trei premii plus un premiu pentru cel mai bun canar al concursului. Dintr-un total de 50 de pasari participante, comisia de arbitri formata din domnii Branislav Karajovic, Bujor Vasile si Florea Neacsu a desemnat castigatori 9 canari apartinând echipei Team Slavujar Romania, proprietar dl. Sorin Florea. Premiul pentru cel mai bun canar al concursului, cu titlul de Maestro – a fost castigat de canarul nr 135 SF 2013, din echipa Team Slavujar Romania.

Clubul Roman de Fringillidae si Clubul Roman de canari de cantec Slavujar organizeaza in zilele de 31 octombrie si 1 noiembrie editia a IV-a a Expoziyiei Nationale de pasari indigene (sticleti, scatii, mugurari, florinti, pietrusei, negrito, hibrizi din aceste specii si canari). Cele peste 100 de exemplare participante vor fi arbitrate de dottore Sebastiano Paterno, arbitru COM (Confederaria Ornitologica Mondiala). Seria de competitii se va incheia cu editia a V-a a Concursului International Grand Balkan Cup, ce va avea loc in zilele de 6, 7 si 8 noiembrie la Bucuresti.

La concurs vor participa Canari de cantec  Slavujar din Romania, Macedonia, Albania si Serbia. Toate competitiile vor avea loc in spatiul special amenajat în incinta Merkur Sala Jocuri 1 Mai , din Bucuresti, Bd. Ion Mihalache.

 

 

author avatar
eNational
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger