AcasăSPORTConcluzia UEFA dupa vizita la Targu Jiu: Pandurilor, n-aveti fata de Europa!

Concluzia UEFA dupa vizita la Targu Jiu: Pandurilor, n-aveti fata de Europa!

Stadionul din Tg.Jiu nu este omologat pentru partide din fazele superioare ale Europa League

Eventuala participare a gruparii gorjene in Europa League se poate dovedi un fiasco, si nu din punct de vedere sportiv. O delegatie UEFA prezenta la Targu Jiu a dat aviz negativ intregului oras, nu numai stadionului din localitate!

Stadionul din Tg.Jiu nu este omologat pentru partide din fazele superioare ale Europa League

Pandurii lui Cristi Pustai spera sa joace din vara in Europa League, dar gorjenii au infrastructura mai degraba de ligile inferioare. Speriati de ce-au gasit la inspectia de miercuri, reprezentantii UEFA ajunsi in Oltenia le-au transmis gazdelor ca au doua variante la dispozitie: ori muta echipa in alt oras, ori fac o minune si rezolva problemele in urmatoarele 30 de zile! Stadionul „Tudor Vladimirescu” nu indeplineste conditiile nici macar pentru tururile preliminare din EL, „dar in faza asta se mai face o exceptie, insa despre play-off sau grupe nici nu poate fi vorba”.

O alta chestiune ridicata de inspectorii UEFA o reprezinta lipsa unui aeroport international la Targu Jiu. Cel mai apropiat este la peste 100 de kilometri departare, in Craiova, distanta prea mare pentru forul european. Si absenta unui mare hotel, de cinci stele, in care sa fie cazata echipa oaspete sau delegatia UEFA, reprezinta o problema de luat in calcul.

Cu trei etape inainte de finalul sezonului, Pandurii ocupa locul 2 in clasament, cu 59 de puncte, si are mari sanse sa se califice in preliminariile Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger