AcasăSPORTConceicao: „Sper sa facem mai multe puncte decat ni se iau”

Conceicao: „Sper sa facem mai multe puncte decat ni se iau”

Toni Conceicao, un antrenor care s-a adaptat perfect la fotbalul din Romania

Antrenorul echipei CFR Cluj, Toni Conceicao, a anuntat la finalul meciului cu CSMS Iasi ca obiectivul echipei sale este salvarea de la retrogradare.

Toni Conceicao, un antrenor care s-a adaptat perfect la fotbalul din Romania

CFR Cluj a castigat cu 2-0 partida din Copou, insa antrenorul ardelenilor, Toni Conceicao, e convins ca echipa sa nu a scapat in totalitate de emotiile retrogradarii. „Obiectivul nostru este sa ne salvam de la retrogrdare si este foarte important ca echipa mea sa castige fiecare meci. Trebuie sa facem mai multe puncte decat ne sunt luate!”. Dupa victoria de la Iasi, CFR Cluj a strans 17 puncte in clasament si mai poate fi depasita in aceasta etapa doar de catre CSU Craiova.
„CSMS Iasi ne-a pus mereu probleme cand am jucat impotriva lor, insa de data asta am facut un joc mai bun decat ei. Este o victorie meritata, jucatorii mei au dat dovada de determinare si ma bucur ca am rezistat in ultimele 20 de minute, cand am jucat in 10 oameni, iar echipa gazda a venit peste noi. Bud s-a integrat foarte bine, a marcat deja de doua ori si e foarte important pentru echipa noastra”, a completat tehnicianul lusitan. Etapa viitoare, CFR Cluj joaca in deplasare cu ACS Poli Timisoara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger