AcasăSPORTConcediat pentru ca „si-a dat chilotii jos” in fata prietenului Reghe

Concediat pentru ca „si-a dat chilotii jos” in fata prietenului Reghe

Ionut Chirila s-a facut de ras in „dubla” cu Steaua

„Dubla” cu Steaua din aceasta luna a fost ultima pentru Ionut Chirila pe banca tehnica a Concordiei Chiajna, conediat dupa un umilitor 1-8 la general!

Ionut Chirila s-a facut de ras in „dubla” cu Steaua

Personaj lipsit de orice inhibitii, edilul Chiajnei, Mircea Minea, l-a desfiintat pe Chirila cu doar cateva ore inaintea partidei de luni, semn ca primarul anticipa „flagelul” ce avea sa urmeze. Rugat sa comenteze prestatia Concordiei de saptamana trecuta (0-4 in Ghencea), Minea a declarat: „Sunt foarte suparat pe antrenorul echipei. Ionut Chirila s-a predate cu Steaua, si-a dat chilotii jos in meciul ala”. Dupa ce scenariul s-a repetat si la Chiajna, finantatorul Concordiei a anuntat demiterea intregului staff tehnic: „Voi convoca Consiliul de Administratie si voi solicita sa-l dam afara pe Chirila”. Posibili inlocuitori sunt Gheorghe Multescu si Marius Sumudica.
La aflarea vestii c-a fost schimbat din functie, eternal speranta a antrenoratului romanesc a replicat: „Impotriva Stelei ne-a lipsit toata linia de mijloc, adica Bambara, Rosu si Ispir, forta si greutatea jocului nostru. Domnul Minea poate sa spuna ce vrea, e proprietar, dar realitatea e ca am luat o echipa pe care eu am bagat-o in Liga 1, sa nu uitam ca ea retrogradase pe plan sportiv! I-am adus un milion de euro din drepturile TV, bani de care eu nu m-am atins. Chiajna e o comuna si e pe locul 10 in campionat. Nici nu ma gindesc sa renunt, n-am motive sa-mi dau demisia. Ma preocupa jocul de la Corona, din etapa viitoare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger