AcasăSPORTConcediat de Fener, brazilianul Alex de Souza ar putea ajunge in Ghencea!

Concediat de Fener, brazilianul Alex de Souza ar putea ajunge in Ghencea!

Dupa opt ani petrecuti la Fenerbahce, starul Alex de Souza a fost „concediat” de baskani, in urma unui scandal monstru. Steaua a intrat pe fir si incearca sa-l convinga pe brazilianul care are statuie la Istanbul sa vina in Liga 1.

Statuia brazilianului Alex troneaza in fata arenei "Sukru Saracoglu"

Alex de Souza este considerat cel mai mare fotbalist strain care a imbracat vreodata tricoul lui Fenerbahce, dovada si statuia pe care fanii i-au ridicat-o in urma cu nici o luna. Si, totusi, lantul de iubire dintre brazilian si gruparea turca s-a rupt pe nepusa masa. Sefii de pe „Sukru Saracoglu” tocmai au decis rezilierea contractului lui Alex, urmare a comportamentului avut de acesta in timpul partidei de campionat cu Kasimpasa (scor 0-2), dar mai ales dupa.

Alex a fost idolul lui Fener timp de 8 ani

La finalul jocului de sambata, de pe „Recep Tayyip Erdoğan”, confruntare in care Kasimpasa a maturat pe jos cu vedetele de la Fener, baskanul Aziz Yildirim a patruns in vestiar si a inceput sa urle la elevii lui Aykut Kocaman. Singurul care n-a bagat capul in pamant a fost Alex. L-a ignorat pe omul nr. 1 de club atunci cand acesta i s-a adresat personal. Ieri, Fenerbahce a anuntat ca a reziliat contractul jucatorului care a facut istorie la club (137 de goluri marcate in 242 de meciuri si trei titluri nationale cucerite), Alex fiind liber sa plece oriunde doreste.

Becali se gandeste sa-si ia un brazilian valoros

Surse din anturajul Stelei afirma ca, informati de scandalul de la Istanbul, sefii Stelei i-au propus lui Gigi Becali sa dea marea lovitura, respectiv incercarea de a-l convinge pe brazilian sa aleaga Liga 1. Liderul campionatului romanesc vede in Alex un veritabil numar 10, cautat de atat timp, mijlocasul capabil sa ajute echipa lui Reghecampf in tentativa de adjudecare a titlului cu numarul 24. Pentru Steaua, un atu important este varsta fotbalistului, care tocmai a implinit varsta de 35 de ani. Un mare dezavantaj il reprezinta, insa, salariul pe care fotbalistul il avea la Fenerbahce, respectiv 3,2 milioane de euro pe sezon. Ori, in Liga 1 cel mai mare salariul il are Lucian Sanmartean, care castiga la FC Vaslui suma de 500.000 de euro pe an. La Steaua, fondul de salarii este limitat, fotbalisti de echipa natioanala castigand maximum 200.000 de euro pe sezon.

author avatar
Sebastian Stan
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger