Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Comisia Tehnica a votat pentru rezilierea contractului lui Daum/ Anuntul sefului FRF

Comisia Tehnica a votat pentru rezilierea contractului lui Daum/ Anuntul sefului FRF

Autor:

Ratarea calificarii tricolorior la Mondialele de anul viitor a generat, pe langa indelungi comentarii in randul suporterilor si al specialistilor din sfera “sportului rege”, si o reactie la nivelul Federatiei autohtone de Fotbal: se fac primii pasi in vederea rezilierii contractului selectionerului Daum!

 

21462992 1666547030045477 7399148921426541932 n FRF Comisia Tehnica a votat pentru rezilierea contractului lui Daum/ Anuntul sefului FRFPrima zi a acestei saptamani i-a adus in sedinta pe membrii Comisiei Tehnice din cadrul FRF, care au facut o evaluare a situatiei nationalei de fotbal, inainte de a se pronunta, prin vot, asupra variantelor ca germanul sa ramana sau nu la carma selectionatei. La finele intrunirii, Mihai Stoichita, director tehnic in cadrul Federatiei a anuntat concluziile – si anume ca forul recomanda incetarea colaborarii cu actualul tehnician care ii antreneaza pe tricolori. “Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selectioner”, a explicat Stoichita, citat pe site-ul FRF.

La randul sau, presedintele Federatiei, Razvan Burleanu, a enuntat pasii pe care ii are in vedere, pe fondul deciziei forului amintit. “In urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum si, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selectioner, in baza propunerilor primite de la presedintele Comisiei Tehnice”, a explicat oficialul FRF, citat pe site-ul Federatiei.

sursa foto: Facebook/FederatiaRomanaFotbal    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!