AcasăSPORTColumbienii, nemtii si englezii se bat sa ajunga in Brazilia

Columbienii, nemtii si englezii se bat sa ajunga in Brazilia

Cererea de bilete pentru turneul final al Campionatului Mondial este uriasa si depaseste toate asteptarile. Cei mai temuti „ultrasi” vor fi prezenti in Brazilia, la vara.

Ieftine sau scumpe, biletele pentru Brazilia vor ajunge si in posesia huliganilor

Federatia Internationala de Fotbal a intocmit un inedit clasament bazat pe cererile de bilete pentru partidele din faza grupelor. Cum era de asteptat, in Top 10 intra tarile cu cei mai periculosi fani din lume: brazilienii (au solicitat pana in prezent peste 900.000 de tichete!), columbienii, nemtii, englezii, argentinienii, chilienii si mexicanii sunt nerabdatori sa se infrunte la Rio si-n celelalte orase care vor gazdui turneul final. Aflati in plina criza financiara, grecii sunt penultimii la cererea de bilete: doar 1075 de solicitari! Numai Coasta de Fildes, cu 249, sta mai prost. Surprinde dezinteresul manifestat de spanioli, chiar daca echipa lor nationala este campioana mondiala en-titre; sub 20.000 de bilete rezervate.
Pentru turneul brazilian, FIFA a scos la vanzare 2,45 milioane de tichete. La liber mai sunt in jur de 150.000 de bilete.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger