Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Club de fotbal multilateral dezvoltat: Viitorul Constanta joaca la Chiajna si are galerie din Voluntari

Club de fotbal multilateral dezvoltat: Viitorul Constanta joaca la Chiajna si are galerie din Voluntari

Autor:

Prima etapa a Ligii 1 a consemnat un fapt mai rar intalnit pe terenurile de fotbal: un club cu sediul social intr-un oras joaca la 250 de kilometri distanta de casa si are galerie dintr-o cu totul alta localitate!

 

viitorul constanta 2 Club de fotbal multilateral dezvoltat: Viitorul Constanta joaca la Chiajna si are galerie din Voluntari

Pustii Viitorului se simt bine pe orice stadion din Romania

Daca n-ati inteles nimic, nu-i nicio problema, ca nici spectatorii prezenti duminica seara la Viitorul Constanta – Astra n-au priceput ce se-ntampla pe arena formatiei Concordia Chiajna! Asadar, micuta comuna ilfoveana a devenit gazda Viitorului, club cu sediul social ramas in Constanta. Pana aici, este simplu, dar, care-i faza cu galeria din Voluntari?! Raspuns: trupa lui Gheorghe Hagi se va muta in Voluntari doar cand va fi gata stadionul comandat de “Rege” si finantat de primaria lui Florentin Pandele! Pana atunci, Viitorul se bucura de sprijinul neconditionat al “voluntarilor” lui Pandele, care duminica s-au imbarcat in zeci de microbuze si-au venit la Chiajna ca sa incurajeze gruparea constanteana!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!