AcasăRecomandariCiprian Tatarusanu, in negocieri cu Olympiakos Pireu. Dar de la greci: un...

Ciprian Tatarusanu, in negocieri cu Olympiakos Pireu. Dar de la greci: un milion de euro!

Cel mai bun portar al campionatului negociaza un transfer la puternica formatie elena Olympiakos Pireu. Grecii vor sa semneze cu Ciprian Tatarusanu abia in iarna, cand jucatorul intra in ultimele sase luni de contract cu Steaua.

Tatarusanu este in clipa de fata cel mai bun portar al campionatului

Titular la Steaua si in echipa nationala, Ciprian Tatarusanu isi incheie angajamentul cu gruparea „militara” in vara anului viitor. Din iarna, aflandu-se in ultimele sase luni de contract, portarul in varsta de 27 de ani poate semna cu orice club. Si, cum „ros-albastrii” inca nu l-au chemat la negocieri pentru prelungirea contractului, Tatarusanu si-a mandatat agentul sa discute cu orice formatie din strainatate interesata de serviciile sale. Primii pe fir au intrat grecii de la Olympiakos Pireu, care ii ofera internationalului din Ghencea un milion de euro, cu tot cu bonusuri si prima de instalare. Emisarii clubului elen au fost prezenti la Bucuresti la partida Romania – Ungaria, a anuntat fanatik.ro, si erau asteptati si aseara, la meciul „tricolorilor” cu Turcia.

Dupa Raul Rusescu si Vlad Chiriches, Ciprian Tatarusanu ar fi al treilea campion pe care-l pierde Steaua. Oferte importante din strainatate mai au Iasmin Latovlevici si Alexandru Bourceanu.

Radut a plecat in Israel

Neinclus de antrenorul Laurentiu Reghecampf pe lista jucatorilor convocati pentru meciurile din grupele Ligii Campionilor, mijlocaul Mihai Radut s-a despartit de Steaua. Fotbalistul care in sezonul trecut a impresionat la Pandurii a plecat in Israel, acolo unde va semna un contract cu gruparea Hapoel Beer Sheva. Evreii negociaza in aceste zile si cu ex-dinamovistul Marius Niculae.

Matei face gat

Scandalagiul de serviciu al Stelei s-a trezit. Fundasul Gabi Matei si-a anuntat apropiatii ca nu mai vrea sa ramana in Ghencea, nemultumit ca antrenorul Laurentiu Reghecampf nu-i garanteaza un post de titular, desi a revenit de o luna la pregatire. Accidentarea la genunchi care l-a tinut departe de gazon aproape un an s-a vindecat complet, iar Matei este acum de parere ca poate face fata fara probleme in primul „11” al campioanei.

Adus la Steaua in 2011, de la Pandurii, pentru suma de 600.000 de euro, Gabi Matei a bifat doar sapte partide in tricoul „ros-labastru”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger