AcasăSPORTCine e pe primul loc si nu are bani deloc?!

Cine e pe primul loc si nu are bani deloc?!

Sumudica este cel mai vulcanic antrenor din Liga 1

Invingatori pe teren, dar pierzatori la casierie. Jucatorii Astrei Giurgiu bat pe linie in Liga 1, insa performantele lor sportive il lasa rece pe finantatorul Ioan Niculae, care continua sa nu-si plateasca angajatii.

Sumudica este cel mai vulcanic antrenor din Liga 1

Trupa antrenata de Marius Sumudica a trecut si peste deplasarea de la Chiajna, victoria cu 2-0 marind la patru puncte distanta giurgiuvenilor de Steaua, principala contracandidata la titlu.
In loc sa fie bucurie, in vestiarul Astrei domneste confuzia; fotbalistii nu stiu daca sa rada ori nu de situatia in care se afla: castiga tot in campionat, dar sunt neplatiti de aproape jumatate de an! La finalul meciului de duminica, „Sumi-gol” si baietii sai au ales sa faca haz de necaz si au dat tonul unei scandari ce poate deveni hitul sezonului si pentru alte cluburi din Liga 1: „Cine e pe primul lor si nu are bani deloc? Astra e, Astra e!”. „Este cantecul nostru, o simpla bucurie de dupa jocul castigat cu Concordia. Nu mai conteaza, mergem inainte cat vom mai putea. Nu stiu cat, fiindca e greu sa-i mai tin pe fotbalisti in conditiile astea. In plus, am inteles si ca vom fi depunctati… daca se intampla asta, demisionez si plec de la Astra!”, a rabufnit Marius Sumudica la finalul partidei de la Chiajna.

Budescu: „Depunem memorii”

Cel mai valoros jucator din Liga 1 avertizeaza conducerea Astrei. Constantin Budescu vorbeste despre depunerea unor memorii in cazul in care fotbalistii raman neplatiti si saptamana aceasta: „Jucatorii isi vor depune memoriile, sunt neplatiti de mai bine de patru luni. Daca patronul Ioan Niculae era liber, nu se ajungea aici”.

UEFA le-a blocat banii!

Lovitura grea primita si de la UEFA. Forul european a blocat virarea unei transe de 600.000 de euro din cauza unor datorii mai vechi pe care Astra le are la fosti jucatori. „Pe 9 octombrie trebuia sa primim banii de la UEFA, dar am fost instiintati ca suma va fi virata abia in 16 octombrie. Apoi, ni s-a spus ca, de fapt, banii sunt blocati din cauza unor datorii mai vechi. Asa ca, din pacate, nu putem onora platile salariale catre jucatori. Pe aceasta cale, vreau sa le multumesc pentru intelegerea de care dau dovada. Sper, totusi, ca saptamana aceasta sa le putem satisface pretentiile”, a declarat presedintele Dani Coman.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger