AcasăSPORTCine a sarbatorit infrangerea Romaniei de pe "National Arena" pana la 4...

Cine a sarbatorit infrangerea Romaniei de pe „National Arena” pana la 4 dimineata?

Tiriac tata si fiu, Ilie Nastase, Brigitte Sfat, Ivan Patzaichin, Octavian Bellu, doar cativa dintre invitatii de seama prezenti la meciul de pe "National Arena"

Personalitatile care au luat loc in sectoarele VIP ale celui mai mare stadion al tarii, la confruntarea Romania – Olanda, s-au delectat cu o sumedenie de bunataturi. Unii dintre invitatii de seama ai FRF chiar au „sarbatorit” esecul pana in zori, cu sampanie si whisky.

Tiriac tata si fiu, Ilie Nastase, Brigitte Sfat, Ivan Patzaichin, Octavian Bellu, doar cativa dintre invitatii de seama prezenti la meciul de pe "National Arena"

Federatia Romana de Fotbal s-a pregatit ca pentru o victorie inaintea duelului cu Olanda, cei de la „Casa Fotbalului” pregatind si reusind o organizare ireprosabila la „National Arena”. O gramada de personalitati sportive invitate si omagiate, o recuzita impresionanta de steaguri tricolore si bannere de incurajare pentru tricolori, magazine speciale cu echipamente ale nationalei si un catering de prima clasa pentru lojele VIP. Sampania de cinci stele si whisky-ul “major” au incalzit atmosfera in sectoarele speciale ale arenei, iar specialitatile culinare au alintat papilele gustative ale invitatilor.

Se pare ca unii s-au bucurat mai multe ore de bucatele si bautura pregatite de FRF, o parte dintre oaspetii lui Mircea Sandu parasind stadionul abia spre dimineata, si asta nu pentru ca paranghelia se terminase, ci din pricina faptului ca simpatizantii USL inchiriasera deja locatia, iar stadionul trebuia redecorat.

author avatar
Sebastian Stan
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger