AcasăSPORTChivu bate in retragere

Chivu bate in retragere

Chivu isi revine cu greu dupa cea de-a 14-a operatie

Fostul capitan al echipei nationale se afla in plin proces de recuperare dupa cea de-a 14-a interventie chirugicala suferita. Jurnalistii italieni sunt sceptici, insa, in privinta continuarii carierei de fotbalist!

Chivu isi revine cu greu dupa cea de-a 14-a operatie

Cert este ca sansele ca jucatorul roman sa mai evolueze intr-un meci pentru Internazionale Milano sunt foarte mici si scad in fiecare zi. Presa peninsulara anunta ca fundasul este in pericol sa rateze tot sezonul, ultimul pentru el la Inter, tinand cont ca angajamentul ii expira la vara. Si, cum noua conducere a clubului nu-i va propune prelungirea contractului, pentru Cristi Chivu nu-i exclusa chiar retragerea din activitate! La 33 de ani si cu un salariu de 2,1 milioane euro, fostul capitan al „nationalei” Romaniei nu mai prezinta interes pentru Inter, sunt convinsi jurnalistii italieni.

Nici macar impresarul Victor Becali nu stie cand si daca Chivu va mai reveni pe gazon. „Vorbesc in permanenta cu Cristi. El are inca piciorul in ghips. Nu stie nimeni cand revine, doar doctorii au idee de programul lui de refacere. Dar ce sa ii faca oamenii de la Inter? Sunt prostii ca il dau afara, el are contract pana la anul!”, a declarat Victor Becali pentru „fanatik.ro”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger