AcasăSPORTChivu a ramas fara antrenor

Chivu a ramas fara antrenor

Sezonul dezastruos avut de Internazionale Milano a facut victime pe „Giuseppe Meazza”, antrenorul Andrea Stramaccioni dandu-si demisia dupa ce trupa lui Cristi Chivu a incheiat Serie A in genunchi.

In ultima etapa din Serie A, Inter a fost calcata in picioare de Udinese, pe teren propriu, oaspetii impunandu-se, cu 5-2, dupa ce aveau 2-0 inca din minutul 9.

Inter a terminat campionatul pe locul 9, la 33 de puncte in spatele campioanei Juventus si la opt puncte de locurile de Europa League, fiind pentru prima data dupa multi ani cand Inter rateaza calificarea in cupele europene.

Mai mult, Inter a incheiat sezonul cu 16 infrangeri, la fel de multe ca Genoa, ocupanta locului 17, si cu un golaveraj negativ, 55-57, Inter avand o aparare mai slaba decat Palermo, ocupanta locului 18.

Massimo Moratti va decide cat de curand cine ii va lua locul lui Stramaccioni, presedintele Interului fiind momentan indisponibil din cauza unor probleme medicale.

Totusi, principal favorit sa preia gruparea de pe „Giuseppe Meazza” este Walter Mazzarri, care a renuntat la colaborarea cu Napoli, desi i-a dus pe Cavani si compania pe locul 2 si in grupele UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger