AcasăSPORTChivu a castigat a treia cupa

Chivu a castigat a treia cupa

Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist, a castigat pentru a saptea oara Cupa Italiei la fotbal, dupa ce s-a impus, cu 3-1, in finala cu Palermo de duminica seara, de la Roma.

Dorin Goian a fost titular la invinsi, dar s-a accidentat si a parasit terenul de joc inca din minutul 24, la scorul de 0-0. Eto’o, de doua ori, si Diego Milito, au marcat pentru Inter, in timp ce Ezequiel Munoz a inscris golul de onoare al lui Palermo. Este a treia Cupa a Italiei castigata de Cristi Chivu, care mai avea cate un trofeu obtinut cu Inter si AS Roma.

Spadacio s-a inteles cu Guimaraes

Brazilianul Juliano Spadacio, fostul play-maker al Rapidului, s-a inteles cu gruparea portugheza Vitoria Guimaraes si asteapta sa fie declarat liber de contract pentru a putea semna cu noua sa formatie. Spadacio, care va implini 31 de ani in noiembrie, va semna un contract pe trei sezoane cu Vitoria, conform presei portugheze, si are promis un salariu stagional de 250.000 de euro plus o prima de instalare babana. Spadacio s-ar intoarce in Portugalia dupa trei ani, mijlocasul ajungand in Giulesti de la Nacional Madeira.

Wisla il vrea pe van Nistelrooy

Wisla Cracovia, campioana Poloniei la fotbal, cauta sa dea lovitura dupa lovitura pe piata transferurilor, in aceasta vara, pentru a se prezenta cat mai bine in preliminariile UEFA Champions League. Conform presei poloneze, oficialii clubului din Cracovia s-au intalnit cu reprezentantii atacantului olandez Ruud Van Nistelrooy pentru a incerca inregimentarea actualului jucator de la Hamburg. Alaturi de fostul golgeter al UEFA Champions League, Wisla incearca sa-l achizitioneze si pe paraguaianul Roque Santa Cruz, de la Manchester City.

S-a retras Makelele

Fostul international francez Claude Makelele, in varsta de 38 de ani, si-a anuntat retragerea din activitate. Ultima data a evoluat la Paris Saint Germain, grupare cu care a ratat calificarea in UEFA Champions League. Inchizatorul nascut in Republica Democrata Congo a fost campion al Frantei cu Nantes (1995), dublu campion al Spaniei cu Real Madrid (2001, 2003), dublu campion al Angliei cu Chelsea (2005, 2006) si a castigat UEFA Champions League cu Real Madrid (2002). Makelele a fost vicecampion mondial cu nationala Frantei, in 2006, si a jucat in aproape 40 de meciuri pentru PSG, in ultimul sezon, in ciuda varstei sale.

 

author avatar
Cristi Ionita
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger