AcasăSPORTChiriches, mai penibil de atat, nu poti fi!

Chiriches, mai penibil de atat, nu poti fi!

Prin acest gest, Vlad Chiriches le-a declarat razboi fanilor lui Tottenham

Titular in banda dreapta a defensivei lui Tottenham, fundasul roman Vlad Chiriches a marcat un gol in victoria, scor 4-2, cu Burnley, din turul 3 al Cupei Angliei.

Prin acest gest, Vlad Chiriches le-a declarat razboi fanilor lui Tottenham

Cu toate ca a inscris pentru londonezi, ex-stelistul a fost luat in colimator de fani, care l-au criticat pentru modul in care s-a bucurat la faza golului. Chiriches a dus mana la ureche dupa ce a marcat (min.49), drept raspuns la fluieraturile suporterilor. „Cine este el sa faca gestul asta? De parca, sa bagi mingea in poarta de pe linia de fund este o scuza pentru toate evolutiile lui de pana acum. E slab de tot, nu imi vine sa cred cine a ajuns sa dea gol pentru Tottenham. Am senzatia ca traiesc intr-un vis paralel”, a scris un sustinator al echipei de pe „White Hart Lane” pe contul personal de Twitter. Altcineva a tras urmatoarea concluzie: „Vlad, mai penibil de atat nu poti fi!”. Internationalul lui Iordanescu a fost inlocuit cu Eric Dier, in minutul 80, moment in care pe stadion s-au auzit cateva huiduieli.
Si presa engleza a fost critica la adresa romanului. ESPN l-a desfiintat in numai trei fraze: „Vlad Chiriches nu poate sa se apere, iar pasele lui sunt, de cele mai multe ori, gresite. A aparut, insa, la locul potrivit la momentul potrivit si a inscris. Totusi, el ramane o necunoscuta si, in acelasi timp, o slabiciune pentru Tottenham”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger