AcasăSPORTChiriches a revenit dupa doua luni la Tottenham. Vezi GALERIE FOTO si...

Chiriches a revenit dupa doua luni la Tottenham. Vezi GALERIE FOTO si ce a spus antrenorul Tim Sherwood!

Veste uriasa primita de fanii lui Tottenham Hotspur si ai nationalei de fotbal a Romaniei, marti dupa-amiaza.

Fundasul Vlad Chiriches a revenit, dupa o pauza de circa doua luni, la antrenamentele gruparii londoneze. Fundasul roman a ratat 12 dintre meciurile jucate de Tottenham, dar si amicalul Romaniei cu Argentina, ultima sa aparitie datand din 29 ianuarie, de la derby-ul cu Manchester City.

Chiriches s-a antrenat la 100% din potential si a evoluat chiar si in miuta pusa la cale de colegii sai, iar apoi a precizat, pentru site-ul oficial al lui Tottenham Hotspur, ca nu resimte dureri la spate, zona care i-a creat mari probleme in ultima perioada.

Incantat de faptul ca l-a avut din nou la dispozitie pe Chiriches, Tim Sherwood, antrenorul lui Tottenham, a anuntat si el ca fundasul roman nu mai acuza probleme medicale, dar staff-ul tehnic considera ca, mai ales din cauza pauzei indelungate, revenirea sa pe teren se va face treptat.

Deocamdata, Chiriches va fi lasat la dispozitia echipei de tineret pentru meciurile oficiale, fotbalistul urmand sa evolueze, vineri seara, impotriva lui Arsenal, in campionatul rezervat echipelor de sub 21 de ani.

Interesant este ca revenirea lui Chiriches la antrenamente a fost primita cu urale de cei mai multi dintre fanii lui Tottenham, acestia precizand, pe pagina de Facebook a echipei, ca romanul este cel mai bun fundas central pe care Tim Sherwood il are in lot.

sursa foto: Facebook Tottenham Hotspur

author avatar
Cristi Ionita
973 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger