AcasăSPORTChelsea, prima bomba din noua era Mourinho. Si-a luat varf de 54...

Chelsea, prima bomba din noua era Mourinho. Si-a luat varf de 54 milioane de euro!

Cavani este de trei ani la Napoli, club pentru care a inscris 104 goluri in 138 de meciuri

Cu doar cateva zile inainte de a oficializa instalarea portughezului Jose Mourinho la carma echipei, Chelsea a dat o mega-lovitura pe piata transferurilor.

Londonezii au realizat unul dintre cele mai scumpe transferuri din istorie, reusind sa-si adjudece serviciile atacantului uruguaian Edinson Cavani, de la Napoli.

Reprezentantii fotbalistului, dar si cei ai clubului Napoli, s-au deplasat la Londra si au batut palma cu oamenii lui Abramovici.

Conform TALKSport, achizitionarea lui Cavani ii va costa pe cei de la Chelsea 54 de milioane de euro, fiind foarte posibil ca gruparea de pe Stamford Bridge sa se desparta de Fernando Torres pentru a mai amortiza din cheltuieli.

Cavani va semna pe cinci ani cu Chelsea, iar salariul este de 7,5 milioane de lire sterline pe an.

Dupa o perioada inconstanta petrecuta la Palermo, in care a marcat 37 de goluri in 117 meciuri, Cavani a explodat in tricoul lui Napoli, reusind 103 goluri in 137 de meciuri pentru celebra grupare italiana. Interesant este ca in cei trei ani petrecuti la Napoli, Cavani a marcat constant, reusind peste 30 de goluri in fiecare sezon de Serie A.

author avatar
Cristi Ionita
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger