AcasăSPORTCFR, invinsa acasa de Manchester United. Vezi golurile partidei!

CFR, invinsa acasa de Manchester United. Vezi golurile partidei!

(foto: captura digisport)

CFR Cluj a fost invinsa marti noapte de Manchester United. Echipa engleza s-a impus cu scorul de 2-1, intr-un meci din cadrul grupelor Ligii Campionilor.

(foto: captura digisport)

Campioana Romaniei la fotbal, CFR Cluj a suferit marti noapte prima infrangere in cadrul actualei editii a grupelor Ligii Campionilor. Adversara, Manchester United, a reusit sa castige meciul datorita celor doua goluri inscrise de Van Persie.

Jucatorii antrenati de Ioan Andone au inceput bine meciul, reusind sa deschida scorul in minutul 14, in urma unui contraatac. Sougou a primit o pasa pe dreapta, a centrat perfect iar Kapetanos a inscris din interiorul careului de 16 metri.

Dorindu-si sa egaleze intr-un timp cat mai scurt englezii au sutat din orice pozitie, golul egalizator sosind abia in minutul 29. Rooney a executat bine o lovitura libera de la 20 de metri, lateral stanga, mingea a ajuns la Van Persie care a inscris cu umarul, peste Felgueiras.

Van Persie era sa majoreze scorul in minutul 35 insa, aflat singur cu portarul, a sutat in Felgueiras.

Golul doi al celor de la Manchester United a sosit in minutul 49 cand, in urma unei centrari a lui Rooney, Van Persie a reluat din prima, cu piciorul stang, la coltul lung.

Ulterior, meciul s-a mai potolit, CFR-istii fiind periculosi in minutul 56, cand De Gea a respins de sub transversala o reluare cu capul a lui Cadu, si minutul 90+1 cand Bastos a reluat cu capul, dar De Gea a respins in corner.

author avatar
Ionut Zgimbau
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger