AcasăSPORTCFR Cluj transfera fotbalisti la kilogram. Vezi primele trei tinte!

CFR Cluj transfera fotbalisti la kilogram. Vezi primele trei tinte!

Arpad Paszkany, patronul lui CFR Cluj, si ceilalti oficiali ai gruparii ardelene se pregatesc sa puncteze agresiv pe piata transferurilor in vara.

Ardelenii vor sa-si construiasca o formatie care sa domine Liga I in sezonul 2013-2014 si stiu ca pentru asta au nevoie de mai multe achizitii.

Conducerea CFR-ului a stabilit primele trei tinte, fotbalisti care ar putea semna inca din aceasta saptamana contracte cu formatia clujeana.

Primul jucator vizat este Dan Nistor, mijlocasul formatiei Pandurii Targu Jiu. CFR ofera 500.000 de euro si imprumutul a doi jucatori pentru a-si asigura semnatura fotbalistului dorit si de Steaua sau Malaga.

Nistor va fi ademenit cu 200.000 de euro, prima de instalare, plus un salariu anual de 180.000 de euro.

In plus, oficialii CFR-ului se vor deplasa in weekend in Portugalia pentru a rezolva achizitionarea altor doi fotbalisti.

Conform presei lusitane, tintele CFR-ului sunt Yazalde Gomes si Ruben Ribeiro, ambii de la Beira Mar. Primul este un atacant de 25 de ani care, printre altele, a marcat cinci goluri in 17 selectii la nationala de tineret a Portugaliei, in timp ce al doilea este un mijlocas de 26 de ani care a mai evoluat pentru Leixoes si Penafiel.

author avatar
Cristi Ionita
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger