AcasăSPORTCFR Cluj si FC Vaslui joaca in aceasta seara in preliminarii: incep...

CFR Cluj si FC Vaslui joaca in aceasta seara in preliminarii: incep asaltul Champions League

Cehii au invins in prima etapa pe Pribram cu 4-0

Performerele sezonului trecut de Liga 1 intra astazi in focurile Ligii Campionilor. Atat campioana CFR Cluj, cat si vicecampioana FC Vaslui vor participa in turul III preliminar, miza fiind un loc in play-off. Misiunea ardelenilor – cu Slovan Liberec – pare ceva mai usoara, asta in timp ce defensiva moldovenilor va avea un examen dificil pe „Sükrü Saracoglu” din Istanbul, contra lui Alex si Kuyt.

Cehii au invins in prima etapa pe Pribram cu 4-0

Campioana Romaniei viseaza la o a treia participarea in grupele UEFA Champions League, dar pentru asta trebuie sa treaca de campioana Cehiei, Slovan Liberec, apoi sa spere la un adversar la fel de facil in play-off.

Olandezul Kyut, unul dintre importantele transferuri facute de Fener in aceasta vara

Cehii, ajunsi ieri la Cluj, nu au uitat de „Minunea de la Liberec” (in stagiunea 2009-2010 a Cupei UEFA, Dinamo s-a impus la penalty-uri, dupa un retur fantastic in deplasare), dar au venit cu gandul sa marcheze in „Gruia”, pentru a pastra sanse la calificare. Partida CFR Cluj – Slovan Liberec va fi transmisa de Transilvani Look, de la ora 21.45. La aceeasi ora, va debuta in aceasta competitie si FC Vaslui, care are insa o misiune mult mai dificila, urmand sa infrunte la Istanbul pe Fenerbahce. „Este foarte greu, dar trebuie sa joci perfect in deplasare ca sa faci un rezultat bun, sa poti avea sanse in retur. Fener e foarte periculoasa, sa aiba grija la Alex, pentru ca este un jucator care dispare din joc si apare cand trebuie, pentru a marca”, le-a transmis moldovenilor marele Gica Hagi, fost antrenor la Galatasary intre 2004-2005 si 2010-2011. Confruntarea de pe arena „Sükrü Saracoglu” din Istanbul va putea fi urmarita live pe ProTV. Daca FC Vaslui elimina Fenerbahce, in play-off va putea infrunta Sporting Braga, Spartak Moscova, Udinese sau Lille. In play-off-ul „turneului campioanelor”, CFR Cluj va avea o situatie ceva mai blanda, echipa lui Ioan Andone urmand sa fie cap de serie daca depaseste Slovan Liberec.

author avatar
Sebastian Stan
996 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger