AcasăSPORTCFR Cluj - Rapid 0-5 Liderul a fost pulverizat pe teren propriu

CFR Cluj – Rapid 0-5 Liderul a fost pulverizat pe teren propriu

CFR Cluj, liderul la zi din Liga I, a suferit una dintre cele mai usturatoare infrangeri din istorie pe teren propriu, 0-5 cu Rapid, in etapa a 25-a a campionatului.

Min. 95 – Este final de meci la Cluj. Rapid obtine o victorie senzationala, dupa un meci in care giulestenii puteau sa mai marcheze alte 4-5 goluri fara probleme. Giulestenii au avut un penalty neacordat in prima repriza si un gol nevalidat in partea a doua, dar chiar si asa trupa lui Razvan Lucescu se impune de o maniera impresionanta. De departe a fost cel mai bun meci reusit de Rapid in actualul sezon si cel mai slab facut de CFR.

Min. 94 – Deac suteaza splendid din lovitura libera de la 20 de metri si Beto respinge in extremis de langa bara.

Min. 92 – Piccolo este eliminat dupa ce l-a lovit fara balon pe Herea. Seara mizerabila pentru liderul din Liga I.

Min. 90 CFR Cluj – Rapid 0-5. Sburlea alearga fantastic dupa un balon ce parea pierdut in banda stanga, centreaza spre 16 metri si Deac puncteaza cu un sut plasat. Atacantul nu se bucura din respect pentru sustinatorii CFR-ului care il aclamau pana nu de mult.

Min. 87 – Intra si Pavlovic in locul lui Alexa.

Min. 85 CFR Cluj – Rapid 0-4. Din cornerul obtinut de Sburlea, Grigorie a centrat spre coltul lung si Alexa a punctat cu o lovitura cu capul.

Min. 84 – Deac centreaza de pe dreapta, Sburlea reia din cativa metri si Beto respinge in extremis in corner. Maftei a vazut cartonasul galben pentru o contra dura.

Min. 81 – A intrat Sburlea in locul lui Teixeira.

Min. 74 CFR Cluj – Rapid 0-3. Soc la Cluj!!! Grigorie suteaza prost de la 40 de metri, dar mingea ajunge cu sansa la Deac, acesta centreaza de pe dreapta si Rui Duarte puncteaza cu un sut superb, din 14 metri, la coltul lung, fara sperante pentru Beto.

Min. 71 CFR Cluj – Rapid 0-2. Grigorie ia o actiune pe cont propriu, trece de trei adversari, suteaza pe coltul scurt si il invinge pe Beto.

Min. 70 – A intrat Vranjes in locul lui Hora.

Min. 66 – Nuno Diogo vede si el cartonasul galben pentru un fault dur asupra lui Deac.

Min. 66 – O noua faza cel putin dubioasa la poarta CFR-ului. Herea a reluat din cativa metri si Beto a respins, insa reluarile arata ca mingea a depasit linia portii.

Min. 65 – Muta si Razvan Lucescu. A intrat Grigorie in locul lui Surdu, mana moarta in ofensiva giulestenilor.

Min. 63 – Rapid nu mai conteaza prea mult in atac, giulestenii preferand sa stea la cutie. CFR inca nu gaseste solutii pentru a intoarce soarta meciului. Schimbare ofensiva a clujenilor: De Zerbi a intrat in locul lui Panin.

Min. 60 – Clujenii cer si ei o lovitura libera de la 18 metri, dupa un hent comis de Oros, dar infractiunea a fost mai putin clara decat la hentul lui Panin din prima repriza.

Min. 58 – Dupa inceputul fulminant de repriza al gazdelor, jocul s-a stins. Asta si din cauza centralului Sebastian Coltescu, cel care de teama sa nu piarda jocul din mana a decis sa-l fragmenteze foarte des.

Min. 51 – Peralta si Herea vad cartonasul galben pentru o altercatie la centrul terenului.

Min. 48 – „Biciuiti” la pauza de vulcanicul Jorge Costa, CFR-istii au inceput in forta repriza a doua si s-au instalat in jumatatea de teren a Rapidului.

Min. 46 – La CFR a intrat Rui Pedro in locul lui Kapetanos.

22.34 – Rapid a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Cluj. Dupa o prima repriza slaba, Rapid conduce cu 1-0, giulestenii fiind cei care au controlat tactic disputa. Oaspetii puteau avea un avantaj mai mare, insa centralul Sebastian Coltescu nu a acordat un penalty la un hent comis in careu de Panin.

Min. 45 – Hora vede si el cartonasul galben pentru un fault tare asupra lui Alexa.

Min. 42 – Panin face un fault inutil asupra lui Deac si risca foarte mult, fundasul CFR-ului avand deja un cartonas galben la activ.

Min. 36 – Deac vede si el cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Ronny.

Min. 34 – Nicolae Grigore vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Peralta.

Min. 33 – Rui Duarte centreaza excelent de pe dreapta, dar Nicolae Grigore si Surdu nu reusesc sa reia cu capul spre poarta adversa.

Min. 31 – Rapidul a avut mai mult initiativa pana acum, dar nu si-a creat ocazii de a marca, cu exceptia golului.

Min. 26 – Teixeira centreaza de pe dreapta si Panin respinge in corner cu mana. Giulestenii au cerut penalty, dar centralul Sebastian Coltescu a lasat jocul sa continue. Greseala destul de mare de arbitraj, hentul fiind evident.

Min. 19 CFR Cluj – Rapid 0-1. Bozovic centreaza excelent de pe stanga, pe coltul lung si Herea, nemarcat, inscrie cu o superba lovitura cu capul din cativa metri.

Min. 18 – Gabi Muresan trimite o torpila de la 35 de metri si mingea ocoleste de putin poarta lui Dani Coman.

Min. 14 – Panin vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Deac. Putea sa-l vada mai devreme, capitanul CFR-ului fiind la a treia sau a patra interventie dura.

O eventuala victorie obtinuta astazi de CFR ar asigura, in mare masura, titlul de campioana clujenilor, in conditiile in care Dinamo a pierdut acasa cu Petrolul, 1-3, iar Vaslui a pierdut la Vointa Sibiu, 0-3.

Min. 11 – In continuare se da o lupta dura la centrul terenului, niciuna dintre echipe nereusind sa gaseasca drumul spre poarta adversa.

Min. 4 – Asistam la un start dur de partida, jucatorii CFR-ului avand cateva intrari mult peste limita regulamentului.

21.32 – CFR a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Cluj, terenul se prezinta in conditii foarte bune, in tribune sunt circa 10.000 de spectatori.

* – Se tine un moment de reculegere in memoria mamei lui Vladimir Bozovic care a decedat cu putine ore inainte de startul partidei.

CFR Cluj, antrenata de Jorge Costa, incepe cu Beto – Maftei, Nuno Diogo, Piccolo, Panin – Peralta, Gabi Muresan – Sougou, Ronny, Hora – Kapetanos. Rezerve sunt Stancioiu, Vranjes, De Zerbi, Lionn, Godemeche, Rui Pedro, Liviu Ganea.

Rapid, antrenata de Razvan Lucescu, incepe cu Dani Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic – Nicolae Grigore, Alexa – Deac, Teixeira, Surdu – Herea. Rezerve sunt Vatca, Ezequias, Burca, Grigorie, Sburlea, Pavlovici, Sotelo.

author avatar
Cristi Ionita
435 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger