AcasăSPORTCFR Cluj a ingropat Viitorul lui Hagi

CFR Cluj a ingropat Viitorul lui Hagi

Etapa a 29-a a Ligii I la fotbal a programat un meci chiar in prima zi de Pasti, iar CFR Cluj a profitat de apatia din tabara adversa si s-a impus, cu 2-0, pe terenul formatiei Viitorul Constanta.

Resuscitati de Eugen Trica, campionii din 2012 au controlat in mare masura disputa de la Constanta, beneficiind si de avantajul avut la capitolul experienta.

Deac, poate cel mai bun jucator de pe teren, a deschis scorul in minutul 51, dupa o actiune personala de toata frumusetea. Sergiu Bus a punctat pentru 2-0 in minutul 77, dupa o perioada ceva mai buna de joc a constantenilor si in care cei de la Viitorul dadeau semne ca pot spera la un egal.

CFR Cluj obtine o victorie extrem de importanta pentru moralul echipei inainte de finalul unui sezon dificil in care elevii lui Eugen Trica inca mai spera la o calificare in Europa League.

Viitorul inregistreaza al 12-lea esec din actualul lot si trupa finantata de fostul international Gheorghe Hagi este pe marginea prapastiei, fiind la un pas de retrogradare. Misiunea constantenilor este cu atat mai dificila daca ne gandim ca ei mai au trei deplasari dificile, la Pandurii, la Steaua si la Dinamo, echipe care totusi la ora meciurilor respective s-ar putea sa nu mai aiba vreun obiectiv anume.

Etapa a 29-a a Ligii I la fotbal se incheie luni, 6 mai, cu derby-ul suferintei dintre Concordia Chiajna si CSMS Iasi.

http://youtu.be/Wf6wIqZJy4I

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger