AcasăSPORTCeremonie de deschidere spectaculoasa: A inceput FOTE 2013!

Ceremonie de deschidere spectaculoasa: A inceput FOTE 2013!

A inceput ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, prima competitie  de acest gen gazduita de Romania,  dupa Universiada din 1981.

(foto: TVR)

Ceremonia are loc pe arena Scolii Sportive din Brasov, cu o capacitate de 2.500  de oameni. Defilarea sportivilor a inceput cu Grecia si se va incheia cu Romania, tara organizatoare. Dupa terminarea defilarii, va tine un discurs presedintele Comitetului International Olimpic, Jacques Rogge.

Desi asteptat sa ajunga la festivitatea de deschidere, presedintele Traian Basescu nu a mai mers la Brasov. Seful statului a declarat ca acolo ar trebui sa fie cei „care au fost cei mai injurati pentru ca au facut infrastructura pentru FOTE”, nu el care nu a primit nicio vorba grea.

Festivitatea se va incheia cu doua recitaluri sustinute de Inna si de trupa Sensor care vor fi urmate de un spectaculos show de lumini. La Festivalul Olimpic al Tineretului European participa 1600 de sportivi intre 14 si 18 ani din 49 de tari. Acestia vor concura la 28 de probe din 8 sporturi de iarna.

[youtube]EgtIgs_ogWs[/youtube]

author avatar
Bogdan Enache
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger