Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Centura cu 3.017 smaralde pentru campionul campionilor

Centura cu 3.017 smaralde pentru campionul campionilor

Autor:

Consiliul Mondial al Boxului (WBC) va premia invingatorul meciului dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, de la Las Vegas (2 mai), cu o centura placata cu aur, platina si 3.017 smaralde.

 

mayweather vs pacquiao Centura cu 3.017 smaralde pentru campionul campionilor

Mayweather si Pacquiao lupta pentru cea mai tare centura din istorie

La aceasta centura au lucrat 20 de artizani mexicani si ea reprezinta un premiu special si unic pentru invingatorul unui meci care va ramane in istoria boxului mondial. „Nu s-a facut un calcul al valorii centurii. Ea reprezinta atat Filipine si SUA, cat si toata industria boxului”, a spus presedintele WBC, Mauricio Sulaiman, care a admis ca valoarea centurii depaseste cu mult suma de un milion de dolari. Centura este fabricata din piele de Ferrara si cuprinde drapelele celor 167 tari afiliate la WBC, avand incastrate 3.107 smaralde, dar si monede de aur cu efigiile lui Pacquiao, Mayweather, Muhammad Ali si Jose Sulaiman (legendarul conducator al WBC). Valorosul obiect va fi transportat la Las Vegas sub paza armatei mexicane.
Pana acum, WBC oferea campionilor sai de exceptie o centura cu diamante care includea o placa de aur din 18 karate, 598 diamante, 196 smaralde, 6 rubine, 150 de pietre Swarowski.031 Centura cu 3.017 smaralde pentru campionul campionilor

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!