AcasăSPORTCele doua semifinale de Champions League au adus venituri uriase bookmakerilor

Cele doua semifinale de Champions League au adus venituri uriase bookmakerilor

Cotidianul "Sport" vede Barcelona in finala daca echipa lui Guardiola va juca la fel si in retur

Si combinate, si luate simple, partidele de marti, respectiv miercuri seara le-au scos peri albi pariorilor. Englezii aveau cota 4,81 sa triumfe in fata catalanilor, iar acestia, la randul lor, erau creditati cu 10/1 sa nu marcheze pe „Stamford Bridge”.

Cotidianul "Sport" vede Barcelona in finala daca echipa lui Guardiola va juca la fel si in retur

Pornite ca favorite detasate, Real Madrid si FC Barcelona au dezamagit in primele meciuri din semifinalele Ligii Campionilor. Iar inaintea returului de saptamana viitoare, le asteapta si duelul direct (sambata, pe „Camp Nou”), decisiv in lupta pentru titlu.

Madrilenii de la "As" sunt siguri ca Real poate intoarce rezultatul din tur in mansa secunda

Marti seara, Bayern Munchen s-a impus cu 2-1 in fata „galacticilor”, dar scorul nu o crediteaza drept favorita. In mansa secunda, bavarezii vor trece prin chinurile iadului pe „Bernabeu”. La Londra, detinatoarea trofeului si cea mai spectaculoasa echipa din istoria fotbalului nu doar ca n-a putut da mat stilului „catenaccio” imprimat formatiei Chelsea de italianul Roberto Di Matteo (cota 4,81 pentru o victorie a englezilor), dar nici macar n-a marcat vreun gol. De ghinionul lui Messi si implicit al celor care au mizat pe starul argentinian (cota 10/1 ca Barcelona sa nu inscrie pe „Stamford Bridge”) au profitat marile case de pariuri; zeci sau poate chiar sute de milioane de pariuri pierdute de impatimitii fenomenului si venituri cu multe zerouri in coada  pentru bookmakeri, asa s-a scris istoria turului semifinalelor Champions League – editia 2011/ 2012.

Catalanii urla: penalty la Iniesta!

In minutul 25 al meciului de la Londra se putea schimba deznodamantul semifinalei daca arbitrul neamt Felix Brych acorda lovitura de la 11 metri in favoarea Barcelonei. La patrundere in careu din banda stanga, Andres Iniesta a fost bruscat de Gary Cahill, aparatorul englezilor luandu-i si piciorul de sprijin mijlocasului catalan. In loc de penalty, germanul a lasat faza sa continue. „Inca o decizie impotriva Barcelonei!”, a concluzionat – culmea! – „Marca”, ziarul de casa al rivalei Real Madrid.

Barcelona are nevoie de RVP

Cu Chelsea, chilianul Alexis Sanchez a facut cel mai slab meci al sau de la transferul in Catalunya. Doua ocazii uriase irosite in pozitie de unu la unu cu portarul Petr Cech si niciun dribling reusit in fata lui Ashley Cole. Ieri, intreaga presa spaniola i-a cerut antrenorului Josep Guardiola sa finalizeze negocierile pentru aducerea atacantului olandez Robin van Persie, vazut ca salvator al ofensivei Barcelonei. Marti, cu o zi inaintea jocului, van Persie a fost vazut stand la masa cu oficialii spanioli in Hotelul „Marriott”, acolo unde era cazata delegatia campioanei Europei.

Alves a sarit la bataie cu huliganii englezi!

Incidente reprobabile la Hotelul „Marriott” in noaptea premergatoare jocului Chelsea – Barcelona. Trei fani ai londonezilor s-au cazat la „Marriott”, iar in seara de marti au incercat sa-l abordeze pe Lionel Messi, sub pretextul obtinerii unui autograf. Momentul a fost surpins de Dani Alves, care si-a iesit din pepeni cand a observat ca englezii il filmeaza cu telefonul mobil pe fotbalistul argentinian. Enervat la culme de cameramanul de ocazie, care nu dorea sa opreasca filmarea, Alves a inceput sa urle, imediat in jur aparand Adriano, Pinto si Thiago. Povestea a luat sfarsit doar dupa ce Politia a sosit la hotel si i-a evacuat pe cei trei englezi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger