AcasăSPORTCel mai prost platit selectioner: 120.000 de euro pe an!

Cel mai prost platit selectioner: 120.000 de euro pe an!

Burleanu ii explica lui Iordanescu tactica „eficientizarii cheltuielilor”

Romania merge la Euro cu o echipa care nu mai sperie pe nimeni, dar si cu un antrenor remunerat cu mult sub nivelul celorlalti selectioneri de pe continent.

Burleanu ii explica lui Iordanescu tactica „eficientizarii cheltuielilor”

Avem internationali rezerve la echipele de club si un general platit ca un caporal de conducerea FRF.
Intr-un clasament neoficial al celor mai bine rasplatiti selectioneri care vor fi prezenti la Euro, Anghel Iordanescu ocupa primul loc din coada. Are doar 120.000 de euro pe an, sub ucraineanul Mykhaylo Fomenko (locul 21), care primeste 170.000 de euro. Lider este englezul Roy Hodgson, rasplatit de FA cu 5 milioane de euro. In grupa noastra, conduce francezul Didier Deschamps (salariu anual de 2 milioane de euro), urmat de selectionerul Elvetiei, Vladimir Petkovici (750.000 de euro) si italianul Gianni De Biasi, care ia 280.000 de euro ca sa stea pe banca Albaniei.
E un pachet salarial corect. FRF a trecut printr-o perioada financiara foarte dificila. La final de 2013, in conturile Federatiei erau 9 milioane de euro. Din 1 ianuarie 2014 pana in martie 2014 s-au cheltuit undeva la 3 milioane de euro. Am reusit sa preluam o organizatie cu pierderi de 5,5 milioane si la final de 2015 sa terminam pe 0, neluand in calcul bonusul financiar pentru califiarea la Euro. Cum a fost posibil? Eficientizarea cheltuielilor”, s-a scuzat Razvan Burleanu, presedintele FRF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger